მაიონეზი კვერცხის გარეშე 5 წუთში - მაცივარში 10 დღის განმავლობაში ინახება
ინგრედიენტები
მარილი - 1 ჩკ
ლიმონის წვენი - 2 სკ
მდოგვი - 1 სკ
ზეთი - 300 მლ
რძე - 150 მლ
მომზადების წესი
რძე და ზეთი უნდა იყოს ოთახის ტემპერატურის! ორივე ინგრედიენტი დააბლენდერეთ 1 წუთის განმავლობაში მაღრლ სიჩქარეზე.დაუმატეთ მარილი, ლიმონის წვენი (შეგიძლიათ ძმარიც), მდოგვი და სხვა სანელებლები გემოვნებით. თქვიფეთ იქამდე, სანამ მასა არ გასქელდება.0,5 ლ მაიონეზი მზად გაქვთ!
FACEBOOK კომენტარები
სხვა სიახლეები