მაიონეზი კვერცხის გარეშე 5 წუთში - მაცივარში 10 დღის განმავლობაში ინახება

20-08-2025
გიორგი ამილახვარი
Aa

ინგრედიენტები

მარილი - 1 ჩკ

ლიმონის წვენი - 2 სკ

მდოგვი - 1 სკ

ზეთი - 300 მლ

რძე - 150 მლ

მომზადების წესი

რძე და ზეთი უნდა იყოს ოთახის ტემპერატურის! ორივე ინგრედიენტი დააბლენდერეთ 1 წუთის განმავლობაში მაღრლ სიჩქარეზე.დაუმატეთ მარილი, ლიმონის წვენი (შეგიძლიათ ძმარიც), მდოგვი და სხვა სანელებლები გემოვნებით. თქვიფეთ იქამდე, სანამ მასა არ გასქელდება.0,5 ლ მაიონეზი მზად გაქვთ!


FACEBOOK კომენტარები
სხვა სიახლეები