ზეთიანი აჯიკა, რომელიც ამ სეზონზე აუცილებლად უნდა მოამზადოთ
ინგრედიენტები
მარილი - გემოვნებით
ქინძი და ოხრახუში
ყვითელი ყვავილი, დაფქული - 1.00 ჭიქა
უცხო სუნელი - 1.00 ჭიქა
ხმელი ქინძი
ზეთი - 700.00 გ
ნიორი - 300.00 გ
სტაფილო - 1.00 კგ
მწარე წიწაკა, წითელი - 1.00 კგ
წითელი ბულგარული წიწაკა - 5.00 კგ
მომზადების წესი
ბულგარულს, მწარე წიწაკას, სტაფილოს,მწვანილებს და ნიორს ვატარებთ ხორცსაკეპ მანქანაში. ვუმატებთ სუნელებს, ზეთს, მარილს და ვადუღებთ ნახევარი საათი. მიღებულ მასას ვასხამთ სტერილურ ქილებში.
FACEBOOK კომენტარები
სხვა სიახლეები