ზეთიანი აჯიკა, რომელიც ამ სეზონზე აუცილებლად უნდა მოამზადოთ

31-07-2025
გიორგი ამილახვარი
Aa

ინგრედიენტები

მარილი - გემოვნებით

ქინძი და ოხრახუში

ყვითელი ყვავილი, დაფქული - 1.00 ჭიქა

უცხო სუნელი - 1.00 ჭიქა

ხმელი ქინძი

ზეთი - 700.00 გ

ნიორი - 300.00 გ

სტაფილო - 1.00 კგ

მწარე წიწაკა, წითელი - 1.00 კგ

წითელი ბულგარული წიწაკა - 5.00 კგ

მომზადების წესი

ბულგარულს, მწარე წიწაკას, სტაფილოს,მწვანილებს და ნიორს ვატარებთ ხორცსაკეპ მანქანაში. ვუმატებთ სუნელებს, ზეთს, მარილს და ვადუღებთ ნახევარი საათი. მიღებულ მასას ვასხამთ სტერილურ ქილებში.


FACEBOOK კომენტარები
სხვა სიახლეები