დაბალკალორიული საზაფხულო ტორტი

10-06-2025
გიორგი ამილახვარი
Aa

ინგრედიენტები

ჟელატინი

მზა ბისკვიტის

არაჟანი

შაქარი

მარწყვი, ჟოლო

მომზადების წესი

ჟელატინს დაასხით 100 მლ წყალი და დაალბეთ 30 წუთი. ათქვიფეთ შაქარი და არაჟანი.  

ჟელატინი გაადნეთ და შეურიეთ კრემს.

ჭურჭელში ჩააფინეთ ცელოფანი და ფენა-ფენა მოათავსეთ ბისკვიტის ნატეხები, ხილი და კრემი. შედგით მაცივარში გასაციებლად.

გამაგრების შემდეგ ამოიღეთ ფორმიდან და გააფორმეთ სურვილის მიხედვით.


FACEBOOK კომენტარები
სხვა სიახლეები