უჰ, ისეთი გემრიელი გამოდის, თითებს ჩაიკვნეტთ... აუცილებლად სცადეთ! - ქათმის ფრთები ფორთოხლის მარინადში
ინგრედიენტები
ქათმის ფრთები - 800 გ
მარცვლოვანი მდოგვი - 1 სკ
თხელი თაფლი - 1 სკ
ფორთოხალი - 1 ცალი
მარილი
წითელი წიწაკა
მომზადების წესი
ქათმის ფრთები მოვათავსოთ თასში, დავუმატოთ ფორთოხლის ცედრა და წვენი, თა-ფლი, მდოგვი, მარილი, პილპილი და კარგად ავურიოთ. ასე გავაჩეროთ 10 წუთი, შემდეგ შევწვათ გრილზე ან ღუმელში გრილის რეჟიმზე 20-25 წუთის განმავლობაში. ფრთები ხშირად ვატრიალოთ შეწვისას.
FACEBOOK კომენტარები
სხვა სიახლეები