უჰ, ისეთი გემრიელი გამოდის, თითებს ჩაიკვნეტთ... აუცილებლად სცადეთ! - ქათმის ფრთები ფორთოხლის მარინადში

30-05-2025
გიორგი ამილახვარი
Aa

ინგრედიენტები

ქათმის ფრთები - 800 გ

მარცვლოვანი მდოგვი - 1 სკ

თხელი თაფლი - 1 სკ

ფორთოხალი - 1 ცალი

მარილი

წითელი წიწაკა

მომზადების წესი

ქათმის ფრთები მოვათავსოთ თასში, დავუმატოთ ფორთოხლის ცედრა და წვენი, თა-ფლი, მდოგვი, მარილი, პილპილი და კარგად ავურიოთ. ასე გავაჩეროთ 10 წუთი, შემდეგ შევწვათ გრილზე ან ღუმელში გრილის რეჟიმზე 20-25 წუთის განმავლობაში. ფრთები ხშირად ვატრიალოთ შეწვისას.


FACEBOOK კომენტარები
სხვა სიახლეები