ნიგვზიანი რულეტი ანი აბულაშვილის რეცეპტით - თითებს ჩაიკვნეტთ

28-05-2025
გიორგი ამილახვარი
Aa

ინგრედიენტები

ინგრედიენტები გულსართისთვის

დარიჩინი - 1.00 ჩკ

ლიმონის, ან ლაიმის ცედრა - 1.00 ცალი

შაქარი - 600.00 გრ

ქიშმიში - 500.00 გრ

კვერცხი - 2.00 ცალი

ნიგოზი - 700.00 გრ

ინგრედიენტები

ფქვილი - 600.00 გრ

მწიკვი მარილი

ვანილი - 10.00 გრ

არაჟანი - 250.00 გრ

კარაქი - 250.00 გრ

კვერცხი - 1.00 ცალი

მომზადების წესი

ფქვილში ავფშვნიტეთ კარაქი, დაამატეთ არაჟანი, ვანილი, მარილი,1ცალი კვერცხი.მოზილეთ ერთგვაროვანი მასა და შეინახეთ მაცივარში, 40 წუთის განმავლობაში.

გაატარეთ ნიგოზი და აურიეთ ქიშმიშში, დაამატეთ ლიმონის ცედრა, ასევე შეგიძლიათ 2ცალი კვერცხის დამატებაც. გააბტყელეთ ცომი თხლად, გაშალეთ გულსართი თანაბრად და გადაახვიეთ. ზემოდანწაუსვით კვერცხის გული და შედგით ღუმელში.


FACEBOOK კომენტარები
სხვა სიახლეები