"ცომი, რომლითაც იმერულს, აჭარულს, მეგრულს და ლობიანს ვაკეთებ", - ალეკო ჯავაშვილი მისეულ რეცეპტს გვიზიარებს
"ცომი, რომლითაც ვაკეთებ, იმერულს, აჭარულს, მეგრულს, ლობიანს - ეს არის ცომი, რომლითაც მე ვმუშაობ. ამჯერად გავაკეთებ 3 კილოგრამი ფქვილით. არავითარი კვერცხი და პლედი. ვაკრავთ მხოლოდ სამზარეულოს ცელოფანს", - ამბობს მზარეული.
დაგჭირდებათ:
ფქვილი 3 კილოგრამი
ზეთი 60 გრამი
წყალი 1,300 ლიტრი
მარილი 2 სუფრის კოვზი
მშრალი საფუარი 1 სუფრის კოვზი (მაქსიმუმ, 8 გრამი)
"მოვზილოთ ცომი და ბოლოს შევაზილოთ ზეთი.მოგეჩვენებათ, რომ მაგარია, მაგრამ ასე არ არის, ძალიან დარბილდება. ცომს არ ვფუთავთ, ვაკრავთ მხოლოს სამზარეულოს ცელოფანს,“ - ამბობს მზარეული.
FACEBOOK კომენტარები
სხვა სიახლეები