"ეს რეცეპტი ერთ-ერთი რესტორნის შეფმა მასწავლა, სასწაული გამოდის!" - შემწვარი ღორის ხორცი კარტოფილით
ინგრედიენტები
ღორის ხორცი - 300 გ
ხახვი - 1 თავი
კარტოფილი - 4 ან 5 ცალი, დიდი
ქინძის თესლი - 0.5 ჩკ
უცხო სუნელი - 1 ჩკ
ხმელი ქონდარი - 0.5 ჩკ
მარილი
პილპილი
ზეთი
მომზადების წესი
ღორის ხორცის რბილი ნაწილი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად და შევწვათ ზეთში, მაღალ ცეცხლზე. დავუმატოთ დაჭრილი კარტოფილი, ხახვი, სანელებლები, მარილი და პილპილი. გავაჩეროთ ცეცხლზე ხორცის მომზადებამდე.
FACEBOOK კომენტარები
სხვა სიახლეები