"ეს რეცეპტი ერთ-ერთი რესტორნის შეფმა მასწავლა..." - უგემრიელესი რეცეპტი ქათმის ხორცისთვის
ინგრედიენტები
ქათმის ფრთები - 1 კგ, ან ფრთის ძირები
წითელი წიწაკა - 2 ჩკ
მარილი
კვერცხი - 2 ცალი
ფქვილი - 4 სკ
ზეთი - 250 მლ
მომზადების წესი
ქათმის ფრთებს ან ფრთის ძირებს დავაყაროთ წითელი წიწაკა და მარილი. კარგად ავურიოთ. სათითაოდ ამოვავლოთ ჯერ გათქვეფილ კვერცხში, შემდეგ კი ფქვილში და შევწვათ წინასწარ გაცხელებლ ზეთში.
FACEBOOK კომენტარები
სხვა სიახლეები