ბაჟეს საუკეთესო რეცეპტი - უხდება ქათმის ხორცს, თევზს და ბოსტნეულსაც

11-05-2025
გიორგი ამილახვარი
Aa

ინგრედიენტები

მარილი

წყალი

ქინძი

შავი პილპილი

პაპრიკა

ყვითელი ყვავილი

ხმელი ქინძი

ხმელი სუნელი

ნიორი

ნიგოზი


მომზადების წესი

მომზადება:

ნიგოზი, ქინძი და ნიორი გაატარეთ ხორცის საკეპ მანქანაში, წვრილი ბადით ან დააბლენდრეთ. დაუმატეთ სუნელები და ნელ-ნელა დაუმატეთ წყალი. აკორექტირეთ სისქე.

წყალი შეგიძლიათ ჩაანაცვლოთ ბულიონით. ასევე შეგიძლიათ დაუმატეთ ს/კ ვაშლის ძმარი ან ბროწეულის წვენი.

ოდნავი სიმჟავე ძალიან მოუხდება.

კარგად აურიეთ და სოუსი მზად არის!


FACEBOOK კომენტარები
სხვა სიახლეები